Poster 24 Sept 22

Nieuws

Officiële opening Prachtlint Staphorst

Het is bijna zover. Aanstaande zaterdag 24 september is de OFFICIËLE opening van Prachtlint Staphorst. Het team heeft een half jaar lang hard gewerkt om alle mooie plannen van de aftrap in mei, in Rouveen,  in kaart te brengen. En vervolgens hebben we een bloeiende tuin aangelegd op de Unit aan de Kerkweg. Hadden we héél veel kluszaterdagen om de openingsdag goed voor te bereiden en om vele cadeautjes te maken. Er was heel veel overleg met kannen vol sterke koffie en uiteraard ook veel koek, om alles te bedenken en te regelen.

​En nu is het dan bijna zover! Aanstaande zaterdag ben je van harte welkom vanaf 10.30 aan de Staphorster Kerkweg, op het terrein van de Unit, om samen met ons het Prachtlint officieel te openen! Om 11.00 zijn de speeches, en daarna gaan we met alle aanwezigen samen een mooi groot stuk terrein inzaaien met een kleurig bloemrijk mengsel.

En dan zijn er allerlei leuke kraampjes, spelletjes, je kunt parels intekenen, er is live muziek, hapjes en drankjes, ponyritten voor de kleinsten, en meer.  We maken er een superleuke dag van! Enne … kom niet te laat, want de eerste 150 bezoekers krijgen een gratis verrassingstas!

Tot zaterdag! Leuk om je dan te zien!
Clarien

Geschreven door